12. SINIF ÖĞRENCİLERİ KÜTAHYA SAĞLIK BİLİMLERİ ÜNİVERSİTESİ TIP FAKÜLTESİ VE DİŞ HEKİMLİĞİ'Nİ ZİYARET ETTİ

Okulumuz 12. sınıf öğrencilerimiz ile meslekleri hakkında daha fazla bilgi edinmek ve üniversite atmosferini yakından görmek için Kütahya Sağlık Bilimleri Üniversitesi'ni ziyaret ettik. 12. sınıf öğrencileri, Tıp Fakültesi ve Diş Hekimliği Fakültesi'nde gerçekleştirilen etkinliklere katıldık.

Ziyaret sırasında öğrenciler, fakülte öğretim üyeleri ile bir araya gelerek meslek hakkında bilgi aldılar. Ayrıca, tıp ve diş hekimliği eğitimine dair sunumlar ve atölye çalışmaları da gerçekleştirildi.

Öğrenciler, üniversitenin modern tesislerini ve laboratuvarlarını gezme fırsatı buldu. Ayrıca, öğrencilere klinik ortamlarda deneyim kazanma imkanı sunuldu ve sorularını uzmanlara yöneltebildiler.

Kütahya Sağlık Bilimleri Üniversitesi yetkilileri, öğrencilere üniversite eğitimi ve meslek seçimi konularında rehberlik etmenin önemini vurgulayarak, gençleri geleceklerine daha bilinçli kararlar vermeye teşvik ettiler.

Bu tür ziyaretlerin gençlerin kariyer seçimlerinde büyük önem taşıdığı belirtilirken, öğrenciler de ziyaretten büyük keyif aldıklarını ve meslekleri hakkında daha net fikirlere sahip olduklarını ifade ettiler.

Bu keyifli gezi için, güzel sunum için emeği geçen herkese çok teşekkür ederiz.

13.03.2024 44

13-03-202413-03-202413-03-202413-03-202413-03-202413-03-202413-03-2024