MİRAÇ KANDİLİMİZ MÜBAREK OLSUN

Okulumuz konferans salonunda Mirac Kandili Kudüs Özel Programını gerçekleştirdik.

Programımıza sözlerin en güzeli kuranı kerim tilavetiyle başladık.

8-C sınıfından Hilal CENGİZ  İsra Suresi 1-7. ayetlerini okudu.

Diyanet İşleri Başkanlığının 2023 yılında düzenlemiş olduğu Kudüs turuna katılan üniversite öğrencisi Ahmet Musab Beşbadem'in Mescidi Aksanın bahçesinde çekilmiş olan ‘Eyüp sabrım yok benim ‘ilahisinin klibini izledik.

Kütahya Müftülüğümüzde görevli İlknur Türe Yılmaz hocamızdan, "Kendisine ayetlerimizden bir kısmını gösterelim diye kulunu bir gece Mescidi Haramdan, çevresini bereketlendirdiğimiz Mescidi Aksa’ya götüren Allah’ın şanı ne yücedir. Hiç şüphesiz o, layıkıyla işitendir, hakkıyla bilendir.” ayeti çerçevesinde "Kudüs ve Mirac " konulu konuşmasını dinledik. Konuşmasının ardından hocamız öğrencilerimize dört soru yöneltti doğru cevap veren öğrencilerimize kitap hediye ettik.

10-C sınıfından Ünzile Meryem Dönmez'in  Kudüs ilahisi ile devam eden programımız 11-C sınıfından Sıla Bürcü'nün Gazze, Doğu Türkistan ve bütün mazlum coğrafyaların selameti, kurtuluşu için ve 6 şubat depreminde vefat edenler için duasını dinledik. Lokum ikramıyla programımızı sonlandırdık.

Emeği geçen öğretmenlerimize ve öğrencilerimize teşekkür ederiz.

09.02.2024 21

09-02-202409-02-202409-02-202409-02-202409-02-202409-02-2024