"NEDİR İMAM HATİPLİ OLMAK?"

17 Ekim 1951 tarihinde yeniden eğitime başlayan, milletimizin kadim geleceğinde var olup manevi geleceğini de şekillendirmekte öncülük eden imam hatip okullarının açılışının 72. yıl dönümünü öğrencilerimiz tarafından düzenlenen programla kutladık.

10/C sınıfı öğrencilerimizden Sümeyye Özen’in okuduğu sözlerin en güzeli olan Kur'an-ı Kerim tilaveti ile başlayan programımızda 11-A sınıfı öğrencilerimizin arkadaşlarına ve öğretmenlerine yönelttiği "Nedir imam hatipli olmak?" sinevizyonu ve okulumuz mezunlarından beslenme ve diyatetik mezunu Emine Nur Ceyhan ve diş hekimliğinde okuyan İclal Ümran Tezelli'nin "imam hatipli olmak" ile ilgili göndermiş oldukları videoyu büyük bir keyifle izledik.

İmam hatipli olmanın dert sahibi, dava sahibi olmak olduğunu ifade eden Okul Müdürümüz Vehbi KELER'in imam hatiplerin kuruluşu, imam hatipli gençler olmanın getirdiği sorumluluk bilinci ve son dönemlerdeki büyük acımız olan Filistin’de yapılan zulümle ilgili konuşmasının ardından İzmir Yüksek İslam Enstitüsü mezunu olan Mücahit KÖKSAL hocamızın imam hatip liselerinin dünü, bugünü, yarını ve Filistin meselesi ile ilgili söyleşisiyle devam eden programımızda Sayın Mücahit Köksal’a okulumuz öğrencisi olan torunu Sevdenur Kırlı tarafından plaket takdim edildi. Programımız Filistin ve Gazze'deki kardeşlerimiz ve tüm dünya mazlumları için yapılan dua ile nihayetlendi.

Okulumuza teşrifiyle bizleri onurlandıran Mücahit Köksal hocamıza teşekkür ediyoruz.

21.10.2023 84

21-10-202321-10-202321-10-202321-10-202321-10-2023