PANSİYONDA KANDİL ETKİNLİĞİ

Mevlidi Nebi "Güzde Bahar" etkinliklerimize bugün de okulumuz pansiyonunda Vaize Fatma Aka'nın yaptığı kandil programı ile devam ettik. Vahyin ilk muhatabını anarak okuduğumuz ayetlerin zihnimizi, kalbimizi ve hayatımızı inşa etmesine niyet ederek Kur'anı Kerim tilavet ettik. Sevgimizi, özlemimize katarak salat ve selamlar okuduk. Gönüllerimizin sessiz niyazlarıyla, kelimeye dökülen dualarla Mevlidi Nebi Kandilimizi birlikte ihya ettik.

Peygamberimizin meclisinde, mescidinde merhametle özen gösterdiği gül yüzlü çocuklarımızın da kandilini kutladık.

Kandil vesilesi ile okulumuz bünyesindeki anaokulunu küçük hediyelerle ziyaret eden lise öğrencilerimizi miniklerimiz neşeyle, heyecanla karşıladı. Mutluluğun resmi çocuklar, günümüze mutlu bir an bıraktılar.

Manevi esintileri hayatımıza rayihalar taşıyan bu özel günlerin güzelliğini, yaşamımızın tümüne yansıtabilmeyi diliyoruz.

27.09.2023 85

27-09-202327-09-202327-09-202327-09-2023