"TEMİZLİK VE DOĞRULUK"

Kütahya Akşemsettin KAİHL Pansiyonunda Hasbihal kapsamında "Değerlerimiz İle Varız" başlıklı programımızda okulumuz meslek dersleri öğretmenlerinden Kıymet Efe öğrencilerimiz ile "Temizlik ve Doğruluk" konusunda sunum yaptı.

Bakara suresi 172. ayette belirtildiği üzere "Ey iman edenler! Eğer siz Allah’a kulluk ediyorsanız, verdiğimiz rızıkların iyi ve temizlerinden yiyin." doğrultusunda müminlerin temizlik konusunda hassasiyet taşıması gerektiğine vurgu yapıldı ve Nebevi eğitimin öğrettiği "Temizlik imanın yarısıdır." düsturu hatırlatıldı. Öğrencilerin toplu bir şekilde yaşadığı pansiyonda temizlik konusuna dikkat edilmesinin önemine işaret edildi.

Programı dikkatli bir şekilde dinleyen öğrencilerin sorduğu sorulara cevap verilerek hasbihal tamamlandı.

01.11.2023 113

01-11-202301-11-202301-11-2023