"VATAN SEVGİSİ"

Pansiyonda hasbihal il eylem planı doğrultusunda okulumuz Din Kültürü öğretmeni Betül Keler Benli tarafından düzenlenen bir etkinlikle öğrencilere vatanseverlik ve din konusunda bilgilendirici bir sohbet gerçekleştirildi. Pansiyonda gerçekleştirilen etkinlikte, öğrenciler ülkelerine ve dinlerine karşı derin bir anlayış kazandılar.

Betül Keler Benli'nin öncülüğünde gerçekleştirilen sohbet, öğrencilerin vatanseverlik kavramını anlamalarına ve milli değerlere olan bağlılıklarını güçlendirmelerine olanak sağladı. Aynı zamanda din konusunda da derinlemesine bir anlayış kazanma fırsatı bulan öğrenciler, insanlara karşı hoşgörü ve anlayış geliştirme imkanı buldular.

Öğrenciler, Betül Keler Benli'nin rehberliğinde yapılan bu etkinlik sayesinde, ülkelerinin tarihini, kültürünü ve değerlerini daha yakından tanıma fırsatı buldular. Ayrıca, dinlerine dair doğru bilgiye sahip olarak daha saygılı ve hoşgörülü bireyler olma yolunda adım attılar.

Ayrıca Türkçe öğretmenimiz Cevahir Arabacı, öğrencilere vatan sevgisi duygularını pekiştirmek ve milli değerlere olan bağlılıklarını güçlendirmek amacıyla özel bir pano hazırladı. Pano, Türk bayrağı, milli kahramanların fotoğrafları, vatanseverlikle ilgili atasözleri ve özlü sözler gibi öğrencilerin ilgisini çekecek unsurları içeriyor.

29.03.2024 111

29-03-202429-03-202429-03-202429-03-202429-03-2024